Naschoolse opvang op De Waterwilg

zie

Beste ouders,

Kindercentrum ZieZoo kijkt er naar uit om vanaf 1 augustus 2016 de buitenschoolse opvang (BSO) te verzorgen in basisschool De Waterwilg.

Deze stap past bij onze visie om als partner van de basisschool bij te dragen aan het plezier en de ontwikkeling van kinderen. Zo kunnen wij tijdens de BSO activiteiten verzorgen die in het verlengde liggen van de onderwijskundige onderwerpen die tijdens school aan bod komen. Ook zullen wij kijken of er voldoende animo is voor activiteiten voor alle schoolkinderen.

De start van deze BSO is 1 augustus a.s. Mogelijk heeft u nu reeds BSO op De Waterwilg en wilt u weten wat er voor u zou kunnen veranderen. Of bent u geïnteresseerd om te starten met BSO. Daarom willen wij u graag nader informeren op de informatiebijeenkomst, donderdag 26 mei a.s. om 20.00 uur, die wij gezamenlijk met De Waterwilg voor u houden en waar u alle vragen kunt stellen. Overigens maken wij daarna met iedere ouder die momenteel opvang geniet of interesse heeft nog een afspraak om de individuele situatie te bespreken. Wij zullen u informeren over onze visie op kinderopvang, praktische zaken, openingstijden en tarieven. Ook kan u kennismaken met onze teamcaptain die verantwoordelijk zal zijn voor deze locatie en het aanspreekpunt is voor u en de school. ZieZoo werkt niet met regiomanagers, de teamcaptain is volledig toegewijd aan deze BSO en staat ook op de groep.

Vanaf 1 augustus zal er reeds vakantie opvang mogelijk zijn. Wilt u al eerder met vakantie opvang starten, dan kan dat ook individueel besproken worden. Mocht u willen overstappen van uw huidige kinderopvang, houdt u dan rekening met de opzegtermijn van 1 maand (dit kan op elke datum van de maand).

Kindercentrum ZieZoo is in 2005 opgericht door mij (Marriëtte) en enige jaren geleden stapte mijn echtgenoot (Per) er fulltime bij in. Wij zijn overigens woonachtig in Nootdorp. ZieZoo telt met deze buitenschoolse opvang 7 locaties in Nootdorp, Pijnacker, Delfgauw, Delft en Voorburg. ZieZoo werkt reeds samen met Lucas Onderwijs, het schoolbestuur van De Waterwilg.

ZieZoo kenmerkt zich door de platte organisatiestructuur waardoor de lijnen naar ouders en school heel kort zijn en de betrokkenheid hoog. Wij geloven niet in een groot hoofdkantoor maar liever in kwaliteit op de vloer. U treft bij ons hoger opgeleide medewerkers aan, w.o. pedagogen en vakkrachten zoals docenten beeldende vorming, techniek en sport. Deze vakkrachten zijn bij ons in dienst en derhalve dagelijks aanwezig. Buitenspelen, buiten bewegen/sporten en natuurbeleving staan bij ons hoog in het vaandel. Door deze kleinschaligheid, onze medewerkers en de bekendheid met de regio kunnen wij goed inspelen op de lokale situatie. Meer informatie vindt u op onze website.

ZieZoo is de laatste jaren, ondanks de economische crisis die met name de kinderopvang flink raakte, gegroeid. Dat is voor ons het bewijs dat kwaliteit het langste duurt. Graag zetten wij ons, samen met ons team in, om uw kind een onvergetelijke BSO te bieden. Wij kijken er naar uit om nader met u kennis te maken.

 

ziezo

Kindercentrum ZieZoo

Marriëtte Swart Per Abildgaard
Voor meer informatie kunt u kijken op de site:   www.ziezoo.nl