Buitenschoolse opvang (BSO) en kinder-/peuteropvang

De kinderen van De Waterwilg worden gehaald en gebracht door diverse kinderopvang organisaties. Hieronder staat de beschrijving van BLOS kinderopvang, Partou de Globetrotters en gro-up (voorheen Triodus). Voor meer informatie kunt u op de betreffende websites terecht.

BLOS kinderopvang; voorschoolse-, buitenschoolse- en peuteropvang
BLOS kinderopvang is dagelijks tot 19:00 uur geopend voor kinderen in de basisschoolleeftijd. Na school wordt er eerst gezellig samen gegeten en gedronken. Jouw kind kan even bijkomen van de schooldag en zijn of haar verhaal kwijt. De buitenschoolse opvang van BLOS is ontspanning en vrije tijd. Kinderen leren ook, maar anders dan op school. Elke week staat in het teken van tal van leuke, uitdagende activiteiten die zijn onderverdeeld in vijf verschillende talentontwikkelingen. Samen met de kinderen wordt er een keuze gemaakt welke activiteiten aan bod komen. Door kinderparticipatie hebben zij een stem. Hoe leuk is dat! En tijdens de schoolvakanties zorgt BLOS voor een afwisselend vakantieprogramma, boordevol gave activiteiten.

De voorschoolse opvang opent dagelijks haar deuren vanaf 7:00 uur voor kinderen in de basisschoolleeftijd. Jouw kind kan de dag rustig beginnen voordat het naar school gaat. Daarna wordt je zoon of dochter onder begeleiding van een BLOS medewerker naar De Waterwilg gebracht. Dat is pas een win-win situatie! Meer weten over de buitenschoolse opvang van BLOS? Neem een kijkje op de website.

De peuteropvang van BLOS opent dagelijks haar deuren vanaf 8:00 uur voor peuters in de leeftijd van 2 tot 4 jaar. Voor peuters is het niet alleen belangrijk dat zij zich kunnen ontwikkelen in een veilige en liefdevolle omgeving, maar ook dat zij lekker kunnen spelen met leeftijdsgenootjes. Jouw kind krijgt bij BLOS alle ruimte en vrijheid om dit te doen. Meer weten over de peuteropvang van BLOS? Neem een kijkje op de website.

Voorschoolse- en buitenschoolse opvang bij Partou Gildeweg, de Globetrotters
Je vindt onze BSO op het terrein Oostambacht aan de Gildeweg 23 in Nootdorp. Grenzend aan de wijken Nieuweveen, Achter het Raadhuis en ’s-Gravenhout in Nootdorp.

Partou de Globetrotters is één groot avontuur voor je kind! Elke verdieping heeft een eigen thema. Van de wereld onder water op de begane grond tot aan de zon, maan en sterren op de tweede verdieping. In elke groepsruimte vind je fijne speelhoeken. Om te bouwen, spelletjes te doen of lekker te chillen met een boekje. En ook op ons ruime buitenterrein kan je kind op ontdekkingstocht. Samen spelen prikkelt de fantasie en stimuleert je kind om zijn talenten te ontdekken. We zorgen ervoor dat elk kind zich gezien voelt. Je kind krijgt een plek in de groep waar hij/zij volledig tot zijn recht komt en met vrienden kan spelen.  Zodra de schoolbel gaat, staan onze medewerkers klaar om je kind naar onze BSO te brengen. Uiteraard stemmen we met school af welke kinderen wanneer meegaan. Voor de veiligheid en herkenbaarheid krijgen de kinderen hesjes aan. Tevens bieden we voorschoolse opvang aan. Ontdek de voorschoolse en buitenschoolse opvang van Partou en schrijf je kind in. Voor meer informatie kan je terecht op de website.

BSO Kievitsnest en BSO Super Vogels van gro-up kinderopvang
gro-up is de nieuwe naam van de SWKGroep en haar kinderopvang-, buurtwerk-, jeugdhulp- en onderwijsorganisaties. gro-up heeft twee BSO locaties in Nootdorp die kinderen van de Waterwilg ophaalt. Op BSO Kievitsnest worden de groepen 1 en 2 opgevangen en de groepen 3 t/m 8 gaan naar BSO Super Vogels.  Wij bieden kinderen van 4 tot 13 jaar actieve uitdagingen in een gezond klimaat. Iedere dag vinden er leuke en afwisselende activiteiten plaats. Bewegen, sporten, koken, drama, creatieve opdrachten. We zijn geopend op maandag t/m vrijdag van 14.45-18.30 uur (woensdag is op aanvraag). Studiedagen vangen wij op van de school. Maak kennis met gro-up op de website.