Leerlingenraad

De Waterwilg heeft sinds 6 jaar een leerlingenraad, een initiatief gestart vanuit het management mede n.a.v. de leerling enquête schooljaar 2008-2009. De leerling enquête bracht daarbij zaken naar voren, waarbij het initiatief ontstond om een leerlingenraad op te richten, zodat de directeur regelmatig in overleg gaat met de leerlingen van de school. Het is daarbij belangrijk, dat de leerlingen gehoord worden.

Leerlingenraad 2017-2018

Leerlingenraad 2016-2017

 

Leerlingenraad 2015-2016

DSC_7647

Leerlingenraad 2014-2015

DSC_3228

In de leerlingenraad zitten leerlingen van de groepen 5 t/m 8 12 in totaal.
Het zijn de volgende leerlingen: Luuk Haket, Ethan Torres, Marijne van der Wiele, Tjebbe Stout, Rens Franken, Bas Roeten, Loïs Engelhart, Tess Lindeman, Kian Kuiper, Max Hansen, Fieke Jongens en Jools Hüsken.

Leerlingenraad woensdag 7 juni  
Afgelopen woensdag is de een na laatste leerlingenraad van dit jaar geweest.
De complimenten; de leerlingen zijn erg content over de Natuurtuin en daar aangekoppeld het thema Duurzaamheid, zij vonden het ijsje op het verjaardagsfeestje erg lekker en de groepen 8 zijn blij met de keuze van de musical. Daarnaast werd de Kanjertraining een aantal keren enoemd. De mogelijkheid dat de ouders kunnen langs komen wordt als fijn ervaren. Tips en tops; Er werden suggesties aangedragen voor de excursies en een Techniek dag zouden de leerlingen wel willen. In de groepen zagen zij graag meer duo lezen, zodat je dit met elkaar kan doen. Aandachtspunten; hadden te maken met de kapotte verlichting van de toiletten in de Buis. Ook hebben wij heel veel met elkaar zomaar gekletst over van alles en nog wat.

 

 

Klik hier voor het Reglement van de Leerlingenraad: Reglement Leerlingenraad De Waterwilg