Email adressen t.b.v. nieuwsbrief / correspondentie school

Hieronder treft u een formulier aan voor het opgeven van uw e-mailadres.  Dit e-mailadres zal door de school gebruikt worden om u wekelijks de nieuwsbrief te sturen. Tevens zal dit e-mail adres gebruikt worden voor het toezenden van correspondentie vanuit de school. U kunt in dit geval denken aan informatie over de groep van uw zoon of dochter.

Indien u meerdere kinderen op school heeft, verzoeken wij u alle groepen van uw kinderen aan te vinken. Op deze manier bent u ervan verzekerd dat u groepsinformatie die de groep van uw zoon of dochter betreft en alleen aan deze groep wordt gezonden, ontvangt.

Indien u alleen ge├»nteresseerd bent in het ontvangen van de nieuwsbrief, kunt u onderaan het vakje ‘geen groep/ge├»nteresseerd’ aanvinken.

Wij verzoeken u uw e-mailadres in te vullen, de voornaam of voornamen van uw kind(eren), de achternaam en de groep(en) van uw kind(eren).

Let op: Indien u zich heeft aangemeld met een e-mailadres, kunt u geen wijzigingen meer doorvoeren. Indien u bij hetzelfde e-mailadres een tweede kind wilt toevoegen, dient u contact op te nemen met de administratie. Mocht u een nieuw e-mailadres hebben, kunt u zich opnieuw aanmelden met dit nieuwe e-mailadres. Via de administratie van school kan het oude e-mailadres worden verwijderd. 

* Alle velden zijn verplicht.

Aanmeldformulier